UFC: Sanchez vs. Ellenberger jälkipyykki

Hejssan vaan ja on pyykkäyksen aika taas! Vähemmän promottuun korttiin mahtui hienoja matseja mm. Anton Kuivasen Ufc-debyytti… Ja sitten ikäviä sekaannuksia, loukkaantumisia viime hetkellä ym. Kassotaanpas sitten…

Diego "Dream" Sanchez Vs Jake "The Juggernaut" Ellenberger

No harvinaisen pärsiilleen meni tämä matsi, piti olla 5-eräinen (luulisin) ja yllätyksekseni päättyikin odotettua myöhempään (kolmen erän jälkeen). Diego näytti hyvää iskun kestävyyttä mutta selväksi tuli myös että hän ei pysty roikkumaan Ellenbergerin kaltaisen voimaiskijän kimpussa keskinkertaisella nyrkkeilyllään. Luulin että ottelu päättyisi ensi erässä, mutta voitto tuli silti vaikkakin Ellenberger näytti piiputtavan kolmannessa erässä. Siis, jos ottelu olisi ollut 5-eräinen, olisin voinut lyödä vaikka mummovainaani perintöhopeat vetoa että Sanchez olisi voittanut pistein.

Stefan "Skyscraper" Struve Vs Dave "Pee-Wee" Herman

Harvinaisen passiivisen ensimmäisen erän jälkeen, Struve paljasti Hermanin keskinkertaisen mattopelin ja pisti karvaturria turpaan, mount-positiossa. Melkein kävi Hermania sääliksi ja tarkemmin ajateltuna ottelupari olikin kuin satukirjasta. Jättiläinen pieksi Sasquatchin… Mutta Herman pitäisi ajaa parta, ottaa treenaaminen tosissaan ja vetää Gi päälle ja mennä Bjj-alkeiskurssille.

Aaron "A-Train" Simpson Vs Ronny Markes

Markes näytti hyvältä painonvedon jäljiltä ja imaistuaan pahannäköisen kohokoukun Simpsonilta ensimmäisessä erässä, vei seuraavat kaksi erää ja piste voiton. Tosin kumpikaan ei vakuuttanut, enkä odota näkeväni näiden herrojen matseja pääkorteilla.

Stipe Miocic Vs Phil De Fries

De Fries veti heti matsin alussa Hurrikaani vaihteen päälle ja saikin oikeasta kädestä vastapalloon ja unten maille. Ei paljoa haastetta Miocicille ja odotankin että seuraavassa kaverissa olisi tälle mörssärille enemmän haastetta.

T.J Dillashaw Vs Walel "Gazelle" Watson

Yllättäen Dillashaw dominoikin matsia alusta loppuun eikä Watson yhtä kolmiokuristus-yritystä lukuun ottamatta saanut yhtään hyvää hyökkäystä päälle. Dillashaw voitti ylivoimaisesti, tosin pistein.

Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä Anton Kuivanen Vs Justin Salas: Anton lähti alusta asti vetämään hyvällä sykkeellä ja vei ensimmäistä erää kunnes joutui selälleen. Täytyy sanoa, että Antonin guard-peli vakuutti, jatkuvasti hakien sweeppejä ja puolustaen muutenkin hienosti… Ainut miinus oli lievä jäätyminen,kun Anton joutui kerran mattoon hänestä tuli liian varovainen ja hyökkäykset vähenivät selvästi. Yksi tapa millä Ns. "Folkstyle"-painijan voittaa on pystypaini. Anton olisi voinut painaa pystyssä kaverin häkkiä vasten ja yrittänyt hakea omia alasvientejä. Mutta kuten aina, helpommin sanottu kuin tehty, silti uskon että Anton saa toisen mahdollisuuden ja ehkä vähän enemmän aikaa painonvetoon ja ottelutaktiikan hiomiseen. Tässä oli pyykkisessio tällä kertaa,s euraava etappi onkin sitten Land of the rising sun! Sayonara
-J.K