Shogun Rua jälleen tappiollinen, OSP tyrmäsi konkarin alle minuutissa

Mauricio ”Shogun” Rua on ollut viimeiset kaksi vuotta syöksylaskussa ja lauantain ja sunnuntain välisenä yönä nähtiin pohjakosketus, kun Ovince Saint Preux tyrmäsi brasilialaisen 34 sekunnissa ensimmäisessä erässä.

Ottelun alku tarjosi jalkapotkuja molemmilta, mutta ”OSP” aloitti vahvemmilla keskivartalon osumilla. Hetkeä myöhemmin Rua lähti varomattomasti viskellen kohti vastustajaansa ja jenkkiläinen nukutti entisen mestarin vastaiskulla ja muutamilla matto-osumilla. Häviö oli Rualle koko uransa nopein keskeytystappio.

Harmillista kaikessa on Ruan nuori ikä, sillä 32-vuotias voisi teoriassa jatkaa vielä monta vuotta, mutta brutaali totuus paljastuu entistä isommin joka kerta hänen astuessaan häkkiin. Tämä tarina lähestyy nopeasti loppuaan.

Brasilialaisen saldo viidestä edellisestä ottelusta on vain yksi voitto ja loput ovat armottomia tappioita keskeytyksillä tai tuomariäänin. Todistettavaa Rualla ei enää ole ja puheet eläkkeelle siirtymisestä alkavat saamaan jo merkittävää jalansijaa, kun puhutaan Shogunin nykyisestä otteluvireestä.

Hän on legenda ja tullakseen legendaksi, sinun täytyy voittaa legenda.”, Saint Preux kertoi ottelun jälkeen.

Amerikkalainen pääsi takaisin voittokantaan Ryan Baderille hävityn ottelun jälkeen ja saldo parani yhdellä voitolla lukemiksi 17-6.