Stadionilla kajahtaa – UFC järjestää Euroopan suurimman kamppailutapahtuman

UFC palaa tyylillä takaisin Tukholmaan ensi vuoden alussa, kun promootio järjestää autta aikojen isoimman vapaaottelun tapahtuman Euroopassa.

Alexander Gustafsson ja Anthony Johnson tähdittävät 24. tammikuuta järjestettävää Tukholman Fight Night-tapahtumaa, jossa miesten välillä ratkotaan 93-kiloisten ykköshaastaja. Tapahtumapaikkana toimii Johanneshovin 30 000 ihmistä täyttävä TELE2-monitoimiareena. Kyseessä on UFC:n toinen ja Euroopan ensimmäinen stadionilla järjestettävä vapaaottelutapahtuma.

”Tästä tulee eeppinen tapahtuma. Haluan kaikki fanit paikalle todistamaan minun voittoani ja sitten haalin itselleni mestaruuden. Matkani huipulle alkaa nyt”, Gustafsson kertoi UFC:n tiedotteessa.

Johnsonin viime aikaiset ongelmat ovat näemmä tavalla tai toisella setvitetty ja alkuperäinen ottelu Gustafssonia vastaan toteutuu sittenkin, vaikka puheet kävivät kuumina Rashad Evansin ja ruotsalaisen mahdollisesta kohtaamisesta.

”Ottelu on hänen kotikentällään, mutta olen valmis matkustamaan Ruotsiin ja todistamaan, että olen seuraavana vuorossa UFC-mestaruuteen. Minua ei pelota otella hänen kotiyleisönsä edessä. Menen sinne ja haalin itselleni tyrmäyksen”, Johnson totesi.

Tapahtuman lipunmyynti alkaa perjantaina 28. marraskuuta ja tikettejä voi ostaa osoitteesta www.axs.com/ufc