Tom Niinimäki Cage22 ottelun jälkeen

Stonefacen uhrilista sai jatkoa

Tom Niinimäki Cage22 ottelun jälkeen

CAGE22-tapahtuman pääottelussa tahtipuikkoa heilutti yksi mies. 65-kiloisten mestaruus ratkottiin kolmessa erässä ja voittajaksi selviytyi Tom ”Stoneface” Niinimäki. Turkulainen ei antanut amerikkalaiselle Chase ”The Rage” Beebelle mitään merkittävää elintilaa koko ottelun aikana, mutta tuore mestari pysyi voiton jälkeen silti nöyränä.

”Pystyssä muutamaan otteeseen vähän tärähti ja matossa otin muutamia kyynärpäitä. Hän on taitava kaveri. Omaan pystyotteluuni en ollut täysin tyytyväinen”, Niinimäki kertoo.

Ottelu käynnistyi Niinimäen osalta räjähtävästi. Iskut ja alasviennit menivät perille, eikä amerikkalainen päässyt missään vaiheessa rytmiin kiinni.

”Alku oli minulta tosi hyvä. Sain yllätettyä kaverin muutaman kerran ja hyppäsin jostain syystä hänen sylille, jonka seurauksena alkoi pieni alamäki. Olisi pitänyt luottaa enemmän pystyotteluuni. Arvioin kuitenkin, että hän oli muutaman kilon köykäisempi, kuin minä. Ajattelin olevani pystypainissa vahvempi ja niin olinkin”, tuore voittaja toteaa.

Chase Beeben vahvan painijataustan myötä mies on kerännyt itselleen huikeat 17 lukotusvoittoa. Matossa mieheltä odotettiin paljon enemmän lauantaina. Niinimäen taktikointi myöhemmissä erissä teki haastajasta aseettoman.

”Matossa oli varmistelua minun osaltani. En luottanut omiin kykyihini. Se on silti vaikeaa position saadessa onnistua pitämään se. Varsinkin, kun ollaan hikisiä ja painijat yleensä ovat kovia pääsemään sieltä pois. Tänään itse vähän varmistelin, kun pidin kaveria selällään”, Niinimäki lopuksi linjaa.

2 kommenttia to “Stonefacen uhrilista sai jatkoa”