Tom Niinimäelle UFC-sopimus

Suomalaisen vapaaottelun johtotähti ja Cage-mestari Tom Niinimäki (20-5-1) on solminut neljän ottelun mittaisen sopimuksen UFC:n kanssa.

Yhdentoista ottelun mittaisessa voittoputkessa olevan Niinimäen UFC-debyytti tapahtuu The Ultimate Fighter 18-finaalitapahtumassa Las Vegasissa 30. marraskuuta ja vastaan asettuu vaarallinen brasilialainen mattospesialisti Rani Yahya (19-7) .

Yahya on tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa ja hänen suurimpana meriittinään voidaan pitää kultamitalia vuoden 2007 ADCC lukkopainin maailmanmestaruusturnauksesta. Yahya on vapaaottelu-urallaan kohdannut ja voittanut muun muassa Eddie Winelandin sekä Mark Hominickin ja hänen palkintokaapistaan löytyy ADCC-mitalien lisäksi kaksi WEC-organisaatiossa voitettua submission of the night-palkintoa.

The Ultimate Fighter 18-finaalissa nähdään Niinimäen lisäksi myös Gray Maynardin ja Nate Diazin välinen kamppailu, sekä pääottelu jossa Demitrious Johnson puolustaa kärpässarjan mestaruuttaan Joseph Benavidezia vastaan.

Lähde: http://bleacherreport.com