Artikkelit

UFC Fight Night Colorado–ennakko: Henderson vs. Thatch

Välisarja   Benson ”Smooth” Henderson (21-5) vs. Brandon ”Rukus” Thatch (11-1)   Coloradon oma poika Brandon Thatch tähdittää ensimmäistä kertaa UFC-tapahtumaa jo kolmannessa Octagon esiintymisessään. ”Rukus” on koko uransa aikana haalinut pelkkiä ensimmäisten erien keskeytysvoittoja, trendi jota ei kovin moni pysty pitämään yllä. Thatchin tappavan tehokas toiminta jaottuu vaarallisesti. Iskuilla keskeytysvoittoja on tullut seitsemän kappaletta… Read more »

Mr Finland valmis ottamaan lavan haltuun Tukholmassa

Suomalaisten UFC-kausi 2014 jätti tuloksien puolesta toivomisen varaa ja paljon, sillä karu saldo voittojen osalta näyttää pyöreää nollaa. Mahdollista vastalääkettä kannattajien murheisiin on kuitenkin tarjolla. Enter Makwan Amirkhani. Suureen kuvaan astuu polarisoiva ottelija, joka jakaa jo nyt kannattajia puolesta ja vastaan. Viimeisin suomalainen UFC-ottelija on räiskyvä persoona, jolla useimmiten on sanottavaa ja harvemmin jättää sen sanomatta…. Read more »

Lyoto Machidalle uran yhdeksäs tyrmäysvoitto

Fight Night Barueri-tapahtuman pääottelussa ei nähty yllätyksiä, kun brasilialaisten suosikki Lyoto Machida kukisti C.B Dollawayn 61 sekunnissa teknisellä tyrmäyksellä. Ottelu alkoi hetken tarkkailuilla ja muutamilla kokeiluilla, mutta ottelun ensimmäinen merkittävä isku Machidalta riitti voittoon. Entinen UFC-mestari potkaisi amerikkalaista vastustajaansa keskivartaloon ja tästä Dollawayn kehonkieli viestitti suurta tuskaa. Machida säntäsi kimppuun ja saattoi iskuilla ”Dobermannin” mattoon… Read more »

Tom Niinimäelle kolmas perättäinen kuristustappio

Ei kahta ilman kolmatta. Tom Niinimäki koki UFC-uransa kolmannen perättäisen tappion takakuristuksella varhain aamuyöllä Suomen aikaa Brasiliassa Fight Night Barueri-tapahtumassa. Brasilialainen tulokas Renato Moicana Carneiro kuristi turkulaisen toisessa erässä. Ottelu käynnistyi avauserässä tahdikkaalla pystyottelulla. Molemmat hyödynsivät paljon jalkapotkuja, mutta ottelijat viskelivät hetkittäin vahvoja takakäsiäkin. Toisessa erässä Niinimäen ongelmat etäisyyksien kanssa kasvoivat isommaksi ja brasilialainen pääsi… Read more »

Jose Aldo

Jose Aldo edelleen höyhensarjan mestari

Höyhensarjan mestaruus sai pitkästä aikaa ansaitsemansa taiston. Toisaalta, mestari sai muutaman aikaisemman unisen vastustajan jälkeen nyt itselleen aidon haastajankin. UFC 179-pääottelu oli hallittua kaaosta lähes loppuun saakka. Mestaruutensa säilyttänyt Jose Aldo ja haastaja Chad Mendes eivät juurikaan nostaneet jalkaa kaasulta pois, vaan säilyttivät äkäisen vauhdin jokaisessa erässä. Avauserä oli yhtä ilotulitusta. Mendes hyökkäsi jalkapotkuilla ja… Read more »