Ei tylsää hetkeä UFC:ssä – Nate Diaz ilmoittaa vetäytyvänsä UFC 244 -tapahtuman pääottelusta

Maailman suosituimpiin ottelijoihin lukeutuva Nate Diaz kertoo vetäytyvänsä odotetusta UFC 244 -tapahtuman pääottelusta Jorge Masvidalia vastaan New Yorkissa. Diazille tehdyissä huumetesteissä on tullut ilmi kielletyn aineen olevan koholla.

Diaz ilmoitti ottelusta vetäytymisestä Twitterissä torstaina 24. lokakuuta:
“En aio tulla NYC:iin ottelemaan ensi viikolla, koska minun sanotaan antaneen testissä näyte koholla olevasta kielletystä aineesta. En voi uskoa tätä, koska ainoa mitä otan, on Whole Foods -ketjun ja vastaavat luonnonmukaiset ravintolisät, en edes syö lihaa. Joten ennen kuin UFC tai USADA tai kuka ikinä v*ttuileekaan kanssani korjaa asian, en tule ottelemaan.

En aio pelata niiden peliä, tai piilotella asiaa, tai pysyä hiljaa, kuten on kehotettu. En aio antaa nimeäni liattavan huijarina kuten muut m*lkut, jotka vain pysyvät vaiti kunnes ottelu on oteltu ja rahat siitä tienattu. V*tun huijarit.

En välitä p*skaakaan rahasta, jos se menee arvokkuuteni tai maineeni edelle. En pelaa tätä peliä. En pysy hiljaa ja anna asioiden tulla ilmi vasta ottelun jälkeen. Se on huijaamista. Nähdään ottelussa sitten kun nähdään.

Vilpittömästi, “the realest baddest mother f*cker in the game””

Daily Starin mukaan UFC on kaavaillut Diazin tilalle kärkipään välisarjan ottelijaa Leon Edwardsia. Virallisesti korvaavaa ottelijaa ei olla kuitenkaan vielä nimetty. Masvidal vastasi Diazin Twitter-ilmoitukseen näkevänsä Diazin joka tapauksessa kehässä 2. marraskuuta. Suomessa ottelua voi seurata sunnuntaina 3. marraskuuta klo 4.00.


Lähteet:
Twitter https://twitter.com/NateDiaz209/status/1187483429803196416/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7C
Sherdog https://www.sherdog.com/news/news/Nate-Diaz-Claims-He-Is-Out-of-UFC-244-Headliner-After-Failed-Drug-Test-164423#lFc41AqVvRecDjut.99
Daily Star https://www.dailystar.co.uk/sport/ufc/breaking-nate-diaz-blasts-drug-20719717