Haastattelut

Georges St–Pierre maalaili piruja seinille – “Tämä on vasta alkua”

UFC:n entinen välisarjan mestari Georges St–Pierre on avoimesti huolestunut viime aikaisista ottelijoiden kiellettyjen aineiden käytöstä. Tunnistettavat nimet kuten Anderson Silva, Nick Diaz, Jon Fitch ja Rousimar Palhares ovat kaikki kärynneet kahden viikon sisään, mutta ”GSP” ei pidä tätä yllätyksenä.   Kanadalainen vapaaottelutähti vieraili maanantaina The MMA Hour–ohjelmassa ja valotti omaa kantaansa vapaaottelun isoimmasta ongelmasta.  … Read more »

Pekka Rantala ylistää tulevaa pääottelua – ”Vastakkain on kaksi todella kovaa suomalaista”

CAGE-promoottori Pekka Rantala oli tottuneesti rauhallisissa tunnelmissa torstain CAGE 28-punnitustilaisuudessa, vaikka into toki hieman paistoi läpi tyynen promoottorin kasvoilta. Perjantaina edessä on vapaaottelu-ilta Helsingin keskustassa, harvinaista herkkua siis. – Meillä on käytössä legendaarinen paikka, Helsingin Kulttuuritalo. Onhan se hienoa mennä Alvar Aallon suunnittelemaan paikkaan. Rupeaa hieman jo kulissit murtumaan, että päästään tuon tasoisiin paikkoihin järjestämään… Read more »

Cage24 tuloksia

Kylmäpäinen Johan Vänttinen ei koe paineita mestaruusottelusta

CAGE-promootion välisarjan ykköshaastaja Johan Vänttinen saa huomenna tilaisuuden otella 77-kiloisten mestaruudesta CAGE 28-tapahtuman pääottelussa Helsingin Kulttuuritalolla. Ykköshaastaja Johan Vänttinen jahtaa perjantaina vuoden neljättä voittoaan ja ohessa Glen Sparvin välisarjan mestaruutta. Hurjassa vireessä oleva Hardknocks Helsinki-salin ottelija ei turhia kuumottele tulevaa koitosta. – Jännitys ei vaikuta minuun millään tavalla. Se on matsi siinä missä muutkin. Jokainen… Read more »

Välisarjan mestarilla selkeä päämäärä – ”Minä pidän vyön itselläni”

Thaimaasta Suomeen saapunut Glen Sparv oli hyvällä, mutta niukkasanaisella tuulella torstain CAGE 28-punnitustilaisuudessa. Ensimmäistä kertaa vyötään puolustava välisarjan mestari jakaa mietteitään ennen perjantai-illan pääottelua. Ei painonpudotus helposti mennyt, mutta meni vähän paremmin tällä kertaa. Nyt hyvää tankkausta ja huomenna katsotaan, Sparv kertoo. Haastajaksi perjantaina häkkiin nousee mestarin mukaan hänelle tuttu ottelija, Johan Vänttinen, joka on… Read more »

Johan Vänttinen loistavassa vireessä mestaruusottelua varten

Marraskuussa CAGE-promootion välisarjan mestaruudesta otteleva Johan Vänttinen saa ensimmäistä kertaa vertaansa vailla olevat puitteet valmistautua tulevaan tittelimatsiin uuden Hardknocks Helsinki-ammattilaistiimin avulla. Johan Vänttisen vuosi on ollut yhtä voitonmarssia ottelusta toiseen. Kaksi keskeytysvoittoa ja yksi voitto tuomariäänin, otteet ovat olleet vakuuttavia ja vire näyttäisi olevan huipussaan. Salin vaihtuminen antaa Vänttiselle tarpeenmukaiset työkalut ja työtoverit tulevaisuutta ajatellen…. Read more »