UFC 181-ennakko: Hendricks vs. Lawler


Välisarja

(C) Johny ”Big Rigg” Hendricks (16-2) vs. Robbie Lawler (24-10, 1NC)

Uusintaottelu mestaruudesta, joka sisältää ylivoimaisesti eniten tulivoimaa koko välisarjasta. Sopiva sekoitus hyökkäystä, hyökkäystä ja hyökkäystä. Johny Hendricksin tahdissa on vaikea pysyä mukana, sillä tyrmäyksen vaara on todellinen joka ikisenä kuluvana sekuntina häkissä. Kiehtovuutta luo se, että Robbie Lawler sopii samaan muottiin.

Ensimmäinen ottelu näytti meille sen, mitä moni osasi odottaa – Lawler hiipui myöhemmissä erissä Hendricksin painin takia. ”Big Rigg” ylläpiti jatkuvaa uhkaa alasviennistä ja tämä sekoitti jokseenkin Lawlerin sotasuunnitelmia pystyottelun suhteen.

Uusintaottelussa voimme odottaa haastajalta kehittyneempää alasvientipuolustusta ja äkillisempää ponnahdusta ylös matosta, mikäli Hendricks junttaa Lawlerin selälleen. Pystyssä tämä on silti kumman tahansa ottelu.

Lawler otteli edellisen Hendricks-ottelun jälkeen kaksi matsia ja voitti molemmat mennen tullen. Viikonloppuinen koitos tulee olemaan Lawlerin neljäs ottelu vuonna 2014. Hän, jos kukaan, on vireessä.

Hendricksin kohdalla takana on loukkaantuminen ja melkein koko vuoden kattava poissaolo, mutta aktiivinen harjoittelu alkoi jo toukokuussa käytännössä tätä ottelua varten.

Mestaruusottelussa me emme tule näkemään tyrmäystä, mikäli tilastoihin on uskominen. Yhteiset tyrmäystappiot jäävät miltei nolliin, mutta muistissa on tietysti Lawlerin ainut häviö iskuilla vuodelta 2004. Hendricksin väsymätön painostus painin kautta on tässäkin kohtaamisessa avain asemassa. Hän selvittää Lawlerin iskut vastaamaan tuleen tulella ja painii haastajansa myöhemmissä erissä kumoon vaivattomasti.

Johny Hendricks kaikin tuomariäänin.

Ottelusta voi lyödä vetoa osoitteessa www.unibet.fi . Uudet asiakkaat saavat itselleen riskittömän vedon 50 euroon asti käyttämällä ensitalletuksen yhteydessä koodia: MMAFI-50