UFC 184–tapahtuman pääottelut uusiksi

UFC:n keskisarjan mestaruusottelu on toistaiseksi taas kuopattu. Chris Weidman kärsi harjoituksissa kylkivamman ja ei kykene puolustamaan vyötään Vitor Belfortia vastaan UFC 184-tapahtumassa.

Aikaisemmilla kerroilla ottelua on jouduttu siirtämään tuonnemmaksi Belfortin käryttyä kielletyistä aineista ja Weidmanin loukkaantumisten takia.

Haastaja Vitor Belfort on ilmaissut halunsa otella joka tapauksessa kyseisessä ottelukortistossa, vaikka vastustaja ei ole vielä selvillä. Brasilialaiselle oltiin tarjottu ottelua maamiestään Lyoto Machidaa vastaan, mutta Belfortille tämä ei kelvannut ja haastajaa ”Phenomille” etsitään yhä.

Yksi mahdollinen vastustaja on Gegard Mousasi, joka juuri tyrmäsi Dan Hendersonin Tukholman UFC-tapahtumassa. Hollantilainen on ilmaissut halunsa otella lyhyellä varoitusajalla ja omien sanojensa mukaan astuu mielellään häkkiin Belfortia vastaan.

Keskisarjan mestarin loukkaantumisen myötä uudeksi pääotteluksi nousee Ronda Rousey vastaan Cat Zingano, jossa panoksena on naisten kääpiösarjan mestaruus.

Lähde: MMAWeekly.com