UFC:n puheenjohtaja Dana White ilmoittaa, ettei ottelua Conor McGregorin ja Frankie Edgarin välillä tulla näkemään

Keskustelu Twitterissä kävi edellisviikolla lennokkaana, kun 16. lokakuuta Conor McGregor vastasi syntymäpäiväonnitteluiden lomassa Frankie Edgarille kohtaavansa hänet ottelussa ja ilmoitti samalla lahjoittavansa ottelupalkkionsa hyväntekeväisyyteen.

Viime aikoina lähinnä seksuaali- ja pahoinpitelyrikosepäilyistään julkisuudessa ollut McGregor on hyväntekeväisyystempauksillaan pyrkinyt kohdistamaan itseensä myönteisempää huomiota. 

Ultimate Fighting Championship (UFC) puheenjohtaja Dana White sinetöi alkaneen pöhinän ilmoittamalla, että ottelua ei tulla näkemään taistelijoiden eroavaisuuksiin vedoten. Whiten mukaan olennaisin syy on, että kahta painoluokkaa alempana otteleva Edgar on liian pienikokoinen ottelemaan McGregorin vastustajana.

Frankie Edgar on useaan otteeseen ilmaissut haluavansa taistella irlantilaista McGregoria vastaan. Edgar on itse kommentoinut MMA Fightingin haastattelussa olevansa valmis ottelemaan McGregoria vastaan missä painoluokassa tahansa: “Ottelemme sitten 155 tai 170, hän on joka tapauksessa minua isompi. (…) Hän on sanonut haluavansa otella kanssani. Ottelun toteutuminen on hänestä kiinni. En ole varma, onko tämä mitä UFC haluaa, mutta uskon että Conor loppupeleissä päättää asiasta. Jos hän todella haluaa otella kanssani, me ottelemme.”

Entinen UFC:n höyhen- ja kevytsarjan mestari McGregor ei ole otellut hävittyään mestaruuskamppailun neljännessä erässä takakuristuksella Khabib Nurmagomedoville lokakuussa 2018. McGregor ilmoitti 26. maaliskuuta 2019 Twitterissä lopettavansa MMA-uransa.


Dana White kommentoi Boston Heraldin haastattelussa, että “Conor rakastaa taistelua ja haluaa taistella vielä uudelleen, mutta Frankie Edgar -ottelua ei tulla näkemään.”

Lähteet:


Sherdog https://www.sherdog.com/news/news/Dana-White-Says-Fight-Between-Conor-McGregor-Frankie-Edgar-Isnt-Going-to-Happen-163943
Boston Herald https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=98rGdb-ehts
MMA Fighting https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=dHb0pUhZfPQ